Velkommen til www.decorativ.no  - Din kreative distributør - Ønsker du å bli forhandler? Kontakt oss!

Close
0 produkter - kr 0,00 ink.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Profesjonelle lyskasser

  For avtegning av bilder, illustrasjoner og typografi er en god lyskasse uunnværlig. LED-teknologi og stilrent, moderne design har nå inntatt de nyeste lyskassene.

  Profesjonelle lyskasser

  Lyskasser og lysbord ble utviklet for foto- og grafisk bransje den gang arbeidet foregikk analogt. De ble brukt til å betrakte negativer, lysbilder og ikke minst positiv og negativ grafisk film. Et krav var jevnt lys på hele flaten og riktig fargetemperatur. Fargetemperatur måles i Kelvin, hvor 5000 er nøytral temperatur. Verdier over 5000 gir kald fargetemperatur og verdier under gir varm fargetemperatur. Ved reproduksjon av lysbilder var det viktig at operatøren kunne gjøre fargejusteringer, måle lys og skygge på et korrekt og nøytralt grunnlag. Disse lyskassene er ennå i bruk av fotografer og grafisk bransje og er dyrere enn lyskasser for avtegning og hobbybruk.

  Lyskasser for avtegning

  Illustratører, tegnere, kunstnere og scrappere trenger i utgangspunktet kun god gjennomlysning for avtegning. Med de nye lyskassene som bruker LED-teknologi får du riktig nok ikke garantert 5000K, men du får en jevnt opplyst flate pakket inn i et lekkert og slankt design. LightPad fra Artograph er tilgjengelig i formater fra A4 til A2. Med LED-belysning er du garantert 50000 timers problemfri bruk. I tillegg avgir den minimalt med varme.

  LightPad

  LightPad fra Artograph er flaggskipet blant lyskassene. Tynt, lekkert design med LED-teknologi gir perfekt lys over hele lysflaten. Lyser trofast i minst 30000 timer. Leveres med strømadapter 220V og praktisk oppbevaringsetui. Formatene leveres i A4, A3 og A2.

  Quasar

  Quasar gjengir 5000 Kelvin. Hvis du trenger en lyskasse til profesjonell fargebetraktning, er dette lyskassen for deg. En robust lyskasse med glassplate og bærehåndtak, finnes i A4.

  Lyskasse til hobbybruk

  Light Tracer og Light Tracer II er med sin skråstilte flate svært polulære blant scrappere.
  Gir et godt lys for avtegning og er rimelige i pris. Finnes i A4.

  Wafer

  Vår letteste og tynneste lyskasse på kun 0,8 cm og 1.64kg. Kommer med høykvalitets dagslyskilde og LED-lys som kan dimmes.Ideell for både tracing, skissing, stensiler, kalligrafi, scrapbooking,brodering, sying o.l. Finnes i A4 A3 og A2.

  Gå til lyskasser i nettbutikken