Velkommen til www.decorativ.no  - Din kreative distributør - Ønsker du å bli forhandler? Kontakt oss!

Close
0 produkter - kr 0,00 ink.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  PANTONE Color of the Year 2022

  Pantone color of the year 2022

  PANTONE 17-3938 Very Peri

  En ny Pantone-farge hvis modige tilstedeværelse oppmuntrer til personlig oppfinnsomhet og kreativitet.

  PANTONE 17-3938 Very Peri viser en bekymringsløs selvtillit og en vågal nysgjerrighet som setter igang vår kreative ånd.

  Nysgjerrige og spennende PANTONE 17-3938 Very Peri hjelper oss å omfavne dette endrede landskapet av muligheter, og åpner oss for en ny visjon når vi omskriver livene våre. PANTONE 17-3938 Very Peri gjenoppretter takknemlighet for noen av kvalitetene som blått representerer supplert med et nytt perspektiv som gir gjenklang i dag, og setter fremtiden foran i et nytt lys.

  Vi lever i omskiftelige tider. PANTONE 17-3938 Very Peri er et symbol på øyeblikkets globale tidsånd og endringene vi gjennomgår. Når vi kommer ut av en intens periode med isolasjon, endres våre forestillinger og standarder seg, og våre fysiske og digitale liv har smeltet sammen på nye måter. Digital design hjelper oss å strekke virkelighetens grenser, og åpner døren til en dynamisk virtuell verden hvor vi kan utforske og skape nye fargemuligheter. PANTONE 17-3938 Very Peri viser fusjonen av moderne liv og hvordan fargetrender i den digita- le verden blir manifestert i den fysiske verden og omvendt.

  Årets Pantone-farge gjenspeiler det som foregår i vår globale kultur, og uttrykker hva folk leter etter som fargen kan gi svar på.” sier Laurie Pressman, visepresident for Pantone Color Institute. ”Å lage en ny farge for første gang i historien til vårt Pantone Color of the Year-fargeprogram, gjenspeiler den globale innovasjonen og trans- formasjonen som finner sted. Ettersom samfunnet fortsetter å anerkjenne farger som en kritisk form for kom- munikasjon, og en måte å uttrykke og påvirke ideer og følelser og engasjere seg og koble sammen, fremhever kompleksiteten til denne nye rødfiolett-infunderte blå nyansen de ekspansive mulighetene som ligger foran oss.

  PANTONE 17-3938 Very Peri inneholder kvalitetene til blå, men samtidig med en fiolett-rød undertone, og viser en munter, gledesfylt holdning og dynamisk tilstedeværelse som oppmuntrer til modig kreativitet og fantasifullt uttrykk.

  Komplimenterende farger

  Se alle Pantone-produkter i nettbutikken