Close
0 produkter - kr 0,00 ink.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  NYHET! Utfordre kreativiteten med Hahnemüle´s nyheter

  Nå kan vi glede alle kunstnersjeler med nyheter fra Hanemühle!

  Hahnemüle kommer nå med akvarellpapir i sirkelform som får enhver kunstner til å tenke utenfor boksen. I tillegg kan du nå designe ditt eget bokmerke. Den perfekte gave kanskje?
  Vi har også fått inn blokker med pastellpapir i velour med en fløyelsmyk overflate som gjør arbeidet til en drøm.

  Akvarellpapir i sirkelform fra Hahnemüle

  Fargerike blomsterkranser, store landskap, fjerne planeter eller den deilige bollen til lunsj. Alle disse vakre motivene kan designes på det runde akvarellpapiret fra Hahnemühle.

  Det sirkulære papiret tar artister ut av komfortsonen, utvider horisonten og får kreative hjerter til å slå raskere. Den fine esken med et vakkert motiv av den franske kunstneren Jennifer Lefèvre omslutter de 30 arkene og beskytter dem, malt eller umalt, mot smuss og fuktighet.

  Det matte Expression-akvarellpapiret laget av 100 % bomull er ideelt for maleteknikkene akvarell, gouache og akryl. Farger skiller seg utmerket ut på overflaten og gir hvert motiv sin helt egen karisma. Maskeringsmedier og ripetape kan brukes og fjernes uten å etterlate rester. Med 300 g/m² og en diameter på 13 cm er det runde akvarellpapiret også perfekt for å designe individuelle motiver.
  Som alle Hahnemühle-papirer er det runde akvarellpapiret vegansk, syrefritt og aldersbestandig.

  Gå til Round Watercolour paper metallboks

  Bookmark akvarellpapir fra Hahnemüle

  Design ditt eget bokmerke og sett et smil ansiktene til dine kjære med en veldig personlig gave. Bokmerkeblokken er beregnet for alle kreative mennesker. Kom i gang med en gang uten å først måtte tenke på møysommelig kutting fra et standardark.

  Det 300 g/m² tykke papiret laget av 100% høykvalitets bomull er stabilt og absorberer mye vann og flere lag med maling. Det er også et perfekt grunnlag for egendesignede collager som kan lages på bokmerkene i stedet for et malt bilde. Det populære Hahnemühle "Expression Watercolor" papiret oppfyller alle disse kravene. Papiret er overflatestørrelse og har en matt struktur. Den er perfekt for akvareller, gouache, akryl eller fineliner. Overflatestørrelse gjør det lettere å bruke maskeringstape og maskeringsvæske uten å skade papiroverflaten. Den topplimte blokken inneholder 15 bokmerker som måler 5,5 x 20 cm og kan brukes i stående eller liggende format. Landskap eller dyr, som hvaler, lages i landskapsformat, mens blomstermotiver dekorerer bokmerkene i portrettformat. Bruken er ubegrenset. Vær kreativ.

  Gå til Bookmark Pad akvarellpapir

  Velourpapir fra Hahnemüle ideelt for pasteller, kritt og kull

  Pastellpapiret fra Hahnemüle har en overflate i myk fløyel.
  Velour er et fleksibelt papir med en finflokket overflate som gir god fargeheft. Kreasjonene fremstår myke og blendende realistiske. Velourpapir anbefales spesielt for tørre kreasjoner eller oljepastell.
  Blokker er tilgjengelige med hvite ark eller i et utvalg av 10 farger: hvit, mellomgrå, gul, grønn, oransje, mørk grå, sand, oker, lys grå, svart.

  Gå til Blokk Pastell velour

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert