Velkommen til www.decorativ.no  - Din kreative distributør - Ønsker du å bli forhandler? Kontakt oss!

Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Xyron Pro Kaldlamineringsmaskiner

  Kaldlamineringsmaskiner fra Xyron Pro både limer og laminerer helt uten varme og strøm! Bare legg arket i maskinen og sveiv. Den avgir ingen lukt, ingen venting og ikke noe søl. Den patenterte kassetten byttes enkelt ut for å skifte mellom laminering, liming eller en kombinasjon.

  Kontor, skole eller byggeplass?
  Kjøp en Xyron Pro lamineringsmaskin for et profesjonelt resultat. Kaldlaminering egner seg godt for skoler, kreative fagpersoner og enhver organisasjon som trenger å laminere og skape som en proff.

  Det meget sterke limet, kombinert med høytrykksvalser, forbedrer både overføring og limingskvalitet. Kaldlaminering er perfekt for byggetegninger, plakater, kart, bannere, skilt, presentasjonskort med mer. Den slitesterke lamineringen gjør også at man lett kan både rulle og brette sammen det du har laminert uten at det går ut over kvaliteten.

  Se produktene i nettbutikken

  Bestille?
  Send en e-post til ordre@decorativ.no eller ring oss på telefon 23 28 76 30. Det er også bare å ta kontakt dersom du har noen spørsmål eller ønsker en demonstrasjon av Xyronsystemet. 

  Se produktene i nettbutikken