Close
0 produkter - kr 0,00 ink.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Komplette Gavesett til jul i god kvalitet

  Perfekte julegaver til både små og store kunstnere

  Nå får du komplette julegavesett, i ulike prisklasser - av høy kvalitet, til både små og store kunstnere.

  5 komplette sett i ulike bruksområder - for hele familien.

  Med våre komplette sett fra Zieler slipper du å tenke på å kjøpe papir, utstyr og annet materiell separat, men heller få alt ferdig pakket, klart til å tas i bruk med det samme pakken er åpnet. Enklere blir det ikke. 

  Zieler Sketching Pencil set

  Zieler Sketching Pencil set er ideelt for både den uerfarne og erfarne. Passer for alle aldre som ønsker å utvikle sine tegneferdigheter. 
  Settet er egnet for en rekke bruksområder, blant annet tegning i blyant, blekk, grafitt, trekull og pasteller. De medførlgende A4-arkene er av mykt hvitt papir, men likevel fast. Dette gjør at papiret tåler å arbeides med, for eksempel at det viskes ut arbeid i flere omganger og skraping med pennespiss.

  Inneholder:

  • 10 stk blyanter (6H, 4H, 2H, H, HB, B, 2B, 3B, 6B, og 8B)
  • Viskelær
  • Blyantspisser
  • 30 stk A4 ark - 140 gram

  Zieler Watercolour pencils set

  Zieler Watercolour pencils set inneholder høypigmenterte blyanter i en rekke toner for å gi kunstverket detaljer og liv.
  Blyantene som følger med i settet er laget av myk bruddsikker bly, og kan brukes som fargeblyanter eller til våre akvarellprosjekter. Med sin sekskantede form er blyantene lette å holde og vil ikke rulle av bordet.

  Inneholder:

  • 24 stk akvarell fargeblyanter
  • 12 A4 akvarellark - 300 gram
  • 1 stk akvarell pensel

  Zieler Colouring Starter Set

  Zieler Colouring Starter Set - En penselspiss i den ene enden og en fineliner i den andre – du kan virkelig få det beste fra begge verdener med dette allsidige settet!
  Finelinerne i dette settet har slitesterke og metallomsluttede spisser som gjør de spesielt gode å bruke med linjaler og sjablonger. Pennene har en lang avslutningstid som gjør at de ikke tørker om du lar lokket være av en stund.

  Børstepennene er spesielt bra for moderne kalligrafi, akvarellpensel og tegneserieillustrasjoner. Fargene er hurtigtørkende og ikke vanntette, noe som gjør at de kan bearbeides på nytt når de har tørket.

  A4-arkene som følger med er av høy kvalitet og er kraftige, noe som er ideelt for tegning og illustrasjon. Arkene er glatte, men samtidig tykke nok for tusjer, akryl og lys akvarell og gouache.

  Inneholder:

  • 24 stk vannbaserte duo tip tusj-og fineliner penner
  • 25 A4 ark 225 gram - 210 x 297 mm (8,3" x 11,3")

  Zieler Acrylic Paint Set

  Zieler Acrylic Paint Set er et høykvalitetsprodukt som inneholder premium akrylmaling. Malingen er spesialutviklet av artister for artister. Både hobbyister, profesjonelle, studenter og barn vil elske allsidigheten i denne akrylmalingen. Et supert malingssett for å forfølge lidenskapen din. Akrylmalingen passer for de fleste malbare overflater, inkludert strukket lerret, tre, kortdekorering, håndverksskum, dekorativ tapet, terrakotta, tavlestaffeli, papir, tegnetavle og mer!

  Arkene er finkornet og lin-teksturert kunstnerkvalitet. Arkene er grunnet for å sikre et riktig nivå av absorpsjon og vedheft. Ideell for alle oljemaling- og akrylmalingsteknikker.

  De medfølgende penslene holder formen ved hvert bruk. Disse er ideelle å bruke på lerret, tre, plast og papir. Fine å bruke både for den profesjonelle og hobbyisten, eller barnet. 
  Børstehåndtakene er er slitesterke og designet for maksimal styrke og komfort.

  Inneholder:

  • 24 tuber akrylmaling - 22ml tuber i levende farger
  • 5 stk artist pensler - Til ulike media
  • 15 A4 ark - 300 gram


  Zieler Watercolour Painting set

  Zieler Watercolour painting set inneholder 24 livlige farger. Med dette settet får du virkelig jobbet med egen kreativitet.

  Inneholder:

  • 24 stk halve pans i vannfarger (I et mobilt etui)
  • 12 A4 vannfargeark - 300 gram
  • 2 stk akvarellpensler, og både palett og svamper

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert