Velkommen til www.decorativ.no  - Din kreative distributør - Ønsker du å bli forhandler? Kontakt oss!

 

Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Vær effektiv i et fleksibelt arbeidsmiljø

  Vær effektiv i et fleksibelt arbeidsmiljø med skifte mellom både hjemmekontor og kontoret
  For mote-, hjem-, interiør- og produktdesignere

  Utfordringene som dagens raskt skiftende arbeidsplass gir, er enestående og sammensatte.
  Hvordan holder du deg inspirert og kreativ? Hvordan fortsetter teamet ditt å jobbe sammen, selv mens dere er fysisk atskilt? Hvordan utstyrer du deg til å jobbe eksternt?
  Du kan stole på noen av Pantones mest pålitelige verktøy, for å sikre at du og teamet ditt er produktive, selv om fremtiden virker mindre sikker.

  Cotton Passport

  Med en solid samling på 2625 farger, er mange av produktene fra Pantone Fashion, Home + Interiors en viktig del av et studios designbibliotek, men passer kanskje ikke til plassen eller budsjettet til dine eksterne arbeidsoppgaver. Bruk Pantone Cotton Passport. Pantone Cotton Passport fyller det komplette fargebiblioteket i en enkelt foliomappe. Dette er flott for mindre arbeidsområder, men også for å ta med seg i en veske for inspirasjon mens du er på farten. Det smarte trekkspillformatet lar deg se store mengder farger samtidig, mens det medfølgende maskeringskortet lar deg se en enkelt farge uten påvirkning av fargene som omgir den.

  FHI Color Guide

  For de som jobber med glansede produkter som motetilbehør eller harde interiørprodukter, eller mote og myke designprodukter. Dette produktet er til designere som leter etter fargeinspirasjon før de bestiller en Pantone Textile Swatch. Color Guide er kanskje det ideelle fargeverktøyet for å jobbe eksternt. I likhet med en malingsprøve er fargene trykket på papir. FHI Color Guide inneholder to vifter i et sett med det komplette Fashion, Home + Interiors Color biblioteket, men passer lett i en skuff eller arbeidsveske.

  FHI Color Specifier

  Hvordan kan du være sikker på at folk du samarbeider med ser den samme fargen hvis du ikke er sikker på hvor nye deres Pantone-guider og bøker er, eller om de har noen i det hele tatt? Tear-and-share Color Specifier paper chips gjør det enkelt å dele en avrivningsfargeprøve - eller en hel palett! Send det i posten slik at du kan være trygg på at alle er tilpasset dine fargekritiske prosjekter.

  Pantone Connect

  Fargesamarbeid og justering er enklere enn noensinne med vår nye Pantone Connect-plattform. Den gir deg tilgang til alle Pantone-farger, leser fargene rundt deg med nøyaktighet og trekker ut farger fra bilder og synkroniserer dem mellom alle enhetene dine. Du kan også dele farger og paletter mellom team, direkte i Adobe® Creative Cloud®-programvare, noe som gjør samarbeidet med designteamet ditt til en lek.