Velkommen til www.decorativ.no  - Din kreative distributør - Ønsker du å bli forhandler? Kontakt oss!

Close
0 produkter - kr 0,00 eks.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Ny og forbedret CMYK-guide

  Ny og forbedret Pantone CMYK-guide tilbyr ny unik identifikasjon og bedre utskriftskonsistens

  For grafisk bransje

  Pantone er glade for å tilby sin nylig oppdaterte CMYK-guide, et må-ha produkt for designere som jobber med digital, print og emballasje. Først sprenges guiden av flere farger - 2.868 for å være nøyaktig. Det er hele 700 flere farger enn våre Pantone Matching System (PMS) guider. Flere farger betyr flere valgmuligheter og flere sjanser for designinspirasjon.

  Den nye CMYK-guiden tilbyr også mer av det designere har bedt om tidligere, nemlig flere mellomfarger. Dette er farger mellom to eksisterende Pantone-farger som hjelper til med å fylle hullene og gi flere unike tilbud. Disse fargene er alle oppnåelige med CMYK-prosessutskrift, så de er ikke like lyse og mettede som fargene i Pantone Formela-guiden, men antallet valg er større.

  Når vi snakker om unike farger, gjør vår oppdaterte CMYK-guide det også lettere enn noensinne å identifisere farger som ikke har en nær PMS-ekvivalent. Siden farger i guiden vår har en stjerne for å angi at de har en PMS-ekvivalent, er alle farger uten en stjerne, det vil si uten en nær PMS-match, CMYK unike farger.

  Hvorfor er dette viktig? Vel, for mindre merkevarekampanjer produsert på digitale presser, eller hvor dyre spotfargeprosesser ikke er påkrevd, er unike CMYK-alternativer en fin måte å finne friske, mindre eksponerte farger til bruk i selskapets merkeidentitet, emballasje eller materialer. Bare tenk på det - Pantone CMYK-guiden tilbyr utrolige 1.889 belagte og 1.653 ubelagte unike farger som ikke har Pantone Spot Color - tilsvarende mindre enn 2.0 Delta E.

  En annen sentral funksjon i våre nye guider er at - som vår nylig lanserte Pantone Bridge Guide - er de nye CMYK-guidene produsert etter krevende G7-spesifikasjoner. G7-spesifikasjoner sikrer at CMYK-farger, identifisert i designprosessen, kan gjengis mer konsekvent under virkelige utskriftsforhold. Du kan nå designe med større trygghet, og vite at CMYK-fargene du velger er oppnåelige på de fleste trykk.

  Så sjekk ut vår nye Pantone CMYK-guide for å legge til flere fargevalg på palettene dine, for å finne flere unike farger for merkene dine og for å oppnå mer konsistente resultater uansett hvor du skriver ut i CMYK.

  Gå til CMYK-settet i nettbutikken