Close
0 produkter - kr 0,00 ink.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  PanPastel - pasteller i et unikt format

  PanPastel er profesjonelle pasteller i kunstnerkvalitet i et unikt format. Det er verdens første utvalg av pastellfarger som kan blandes og påføres som maling. De unike egenskapene til PanPastel gjør dem ideelle for å utforske nye kreative teknikker for maling, tegning og blandede medier. Fargene kan viskes ut og generer veldig lite støv.

  Grunnleggende teknikker for å komme i gang

  Det er enkelt å begynne å bruke PanPastel. Her er noen grunnleggende teknikker for å komme i gang!

  Steg 1: Sveip Sofft Tool-verktøyet over pastellens overflate 1-2 ganger for å få påført farge. Tips! Sveiping over pastellens overflate mer enn nødvendig vil generere overflødig støv, fordi den myke svampen vil blir overbelastet.

  Grunnleggende teknikker med PanPastell steg 1

  Steg 2: Det samme verktøyet kan brukes til flere farger. "Rengjør" myke verktøy mellom fargene ved å tørke av på et papirhåndkle. Tips! Tørk av svampdekselet fra side til side, slik at papirhåndkleet ikke drar dekselet av.

  Grunnleggende teknikker med PanPastell steg 2

  Steg 3: Påfør fargen som maling på papir/arbeidsflate. Påfør verktøyet mer farge ved behov

  Grunnleggende teknikker med PanPastell steg 3

  Steg 4: Bland farger - som maling - for å lage nye farger. Farger kan blandes på pastellens overflate eller rett på papiret, her med svamp.

  Grunnleggende teknikker med PanPastell steg 4

  PanPastel produkter

  Over 80 løse farger

  Pastellene kommer i 80 vanlige farger, og 16 varianter av Metallics, Pearlescent og Pearl Mediums. I tillegg finner vi også PanPastel Medium, en fargeløs blender.

  PanPastel løse farger

  Vis løse bokser med PanPastel

  Palettbrett med deksel

  Palettbrettene med deksel er en ideell måte å oppbevare PanPastel farger på. Med gjennomsiktig bunn og deksel så kan du enkelt se fargene. Palettbrettene
  selges tomme. Vi har to typer, en for 10 farger, og en for 20 farger.

  Vis palettbrett

  PanPastel sett

  Settene med PanPastel kommer med både farger og verktøy. Vi har et startersett med 5 medier, og et Blending og shading sett. Ønsker du farger, finner du sett med både 3, 5 og 6 farger.

  Vis PanPastel sett

  Sofft® Tools for PanPastel

  Sofft® Tools er spesiallagde verktøy for påføring av PanPastel-farger. Hvert verktøy har en unik form og størrelse, basert på kunstnernes pensler. De er allsidige, gjenbrukbare og enkle å rengjøre.

  KNIVER OG DEKSLER
  Sofft Knives, når de brukes med Sofft Covers, forvandler en malerkniv til en flerbruks og absorberende applikator for mange teknikker.

  SVAMPER
  Flere former og størrelser for et bredt utvalg av teknikker.

  APPLIKATORER
  Perfekt for mindre streker og fine detaljer.

  Vis Sofft Tools for PanPastel

  Se fargekart

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert