Close
0 produkter - kr 0,00 ink.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Pensler for olje-, akryl- og akvarellmaling  Malepensler

  Kunstpensler for akrylmaling, akvarellmaling og oljemaling

  Det finnes et hav av ulike malepensler for kunstmaling, og hvilken du skal velge avhenger av måten akkurat du jobber på, om du legger malingen i tykke eller tynne lag, med tykke strøk eller impasto. Pensler deles tradisjonelt i naturhår og syntetiske pensler. Til akrylmaling egner det seg aller best med en pensel med nylonbust, disse er spesielt laget for akrylmaling. De finnes i alle standard former og størrelser, og er solide og slitesterke. Til oljemaling egner det seg aller best med en stivere svinebustpensel, og til akvarellmaling en myk akvarellpensel. Finn din nye favorittpensel her. 

  Stell av pensler

  Vi får ofte spørsmål om hvordan man skal rengjøre pensler med akrylmaling. I utgangspunktet trenger du kun vann, men vi anbefaler også å vaske de med såpe da vann alene ofte ikke fjerner alt av maling. Fjern først overflødig maling og skyll og vask penselen grundig under vann og gni den inn med såpe. Skyll av. Siden akrylmalingen tørker veldig raskt, bør penslene holdes våte når du arbeider med maleriene dine. Står de derimot lenge opp ned i et vannglass av gangen, kan det ødelegge busten. Pensler brukt til akvarellmaling trenger i hovedsak kun å skylles i vann, men husk også her at busten kan bli ødelagt av å stå i vann lenge av gangen, ta de ut av vannglasset, skyll de og tørk de godt. Når du har brukt pensler til oljemaling, anbefaler vi en god penselrens, som denne fra Beckers - den kan du også bruke i små mengder til fortynning av oljemaling.

  Våre ulike penselserier

  Vi håndplukker produkter med kvaliteter tilpasset ulike teknikker og målgrupper. Når det gjelder pensler og maleverktøy ser vi det som viktig at de ulike produktene gir deg som utøver nye muligheter eller hjelper deg i ditt arbeid. På siden du befinner deg nå finner du pensler av høyeste kvalitet og mer eksperimentelle verktøy for nye teknikker.

  Gå til pensler og maleverktøy i nettbutikken

  Pensler for akrylmaling, akvarell og oljemaling


  Pensler for akrylmaling

  Figura pensler for akrylmaling

  Penslene fra Figura er svært gode kunstpensler med nylonbust, som egner seg godt for både akryl og akvarellmaling.

  W&N Galeria akrylpensel

  Winsor & Newton Galeria er en pensel spesielt beregnet for akrylmaling. Tilgjengelig med lange og korte skaft. Finnes med følgende bustformer: Rund, Kort Flat / Bright, Filbert, One Stroke.

  Leonhardy Master akrylpensel

  Master Acryl fra Leonhardy er syntetiske pensler i svært høy kvalitet.
  Flat syntetisk bust som egner seg for akryl- og oljemaling. Busten har fine hår og svært god spenst.

  LX Freestyle - Ekstra store akrylpensler

  Liquitex Professional Freestyle Large Scale er en spennende serie, som er ekstra store malepensler for store arbeider, spesielt egnet for akrylmaling.

  Memory Point Brush - beholder formen

  Penslene er bygget av ulike fibre som har spesielle egenskaper for å holde godt på væske og gi en god spenst. Navnet henviser til at penslene gjenfinner sin opprinnelige form selv etter lang tids bruk.

  Memory Point®-penslene egner seg spesielt godt for akvarell, blekk, silkemaling og akrylmaling.  Gå til pensler og maleverktøy i nettbutikken

  Pensler for oljemaling

  W&N Winton oljepensel

  Winton oljepensel er en svinebustpensel som passer til fyldige konsistenser av olje- eller akrylmaling. Svinebust gir mere markerte penselstrøk enn syntetiskepensler. Tilgjengelig med lange skaft og følgende bustformer: Short Flat/Bright, Flat, Round, Filbert, Fan.

  W&N Artists Hog oljepensel

  Artists Hog-serien fra Winsor & Newton der deres  tradisjonelle svinebustpensel av beste kvalitet. Håndlaget med de fineste sammenlåste Chungking-bustene, gir den naturlige kurven til busten utmerket fjær og er ekstremt spenstig, og beholder formen langt lenger enn andre børster.
  Gå til pensler og maleverktøy i nettbutikken

  Pensler for akvarellmaling, gouache og miniatyr

  W&N Cotman akvarellpensel

  Cotman er en meget god syntetisk pensel med fine hår for akvarell- og akrylmaling. Tilgjengelig med korte skaft og ulike bustformer.

  W&N Series 7 akvarell- og miniatyrpensel

  En verdenskjent Kolinsky mårhårspensel. Serie 7 fra Winsor & Newton er målestokken for alle mårhårspensler. Tilgjengelig med kort skaft og rund bust

  Figura Skrubbpensel

  Vår egen skrubbpensel i svinebust, utarbeidet i samarbeid med den kjente akvarellinstruktøren Aud Rye. Penselen har en hard, avrundet bust som egner seg spesielt godt som korrigeringspensel.

  Memory Point Brush - beholder formen

  Penslene er bygget av ulike fibre som har spesielle egenskaper for å holde godt på væske og gi en god spenst. Memory Point® egner seg spesielt godt for akvarell, blekk, silkemaling og akrylmaling.
  Gå til pensler og maleverktøy i nettbutikken

  Palett- og malekniver

  Palett- og malekniver
  Vi har ulike male- og palettkniver fra Winor & Newton og RGM, som egner seg til ulike teknikker med oljemaling og akrylmaling.


  Gå til palett- og malekniver i nettbutikken


  Pensel- og verktøysett i ulike kvaliteter

  Vi har også ulike penselsett, både i kunstner- og studentkvalitet. Praktiske kombinasjonsett og flotte gaver. 


  Gå til penselsett i nettbutikken

  Andre pensler og maleverktøy

  Fordriver - Serie 714
  Brede flate pensler som egner seg godt som fordrivere. Egner seg til grunning, dekking av større flater og til fernissering, men også til toning med oljemaling. Serie 714 har kort skaft og tykk bust. Kommer i breddene 25, 37 og 50mm. Finnes også i skrå.

  Rimelige studiepensler - Serie 579A
  Rimelig pensel for skolebruk og enklere arbeider. Flat bust med kort, sortlakkert skaft. Dette er mer enn en bruk og kast pensel. Fungerer utmerket til oljemaling med røffe maleteknikker. En rimelig pensel uten spesielle egenskaper. For spesielle teknikker, prøve gjerne å klippe busten selv!

  Silikonpensler - Colour Shaper
  Figura Colour Shaper er et sett med allsidige formingspensler. Settet inneholder 5 stk. unike pensler med silikontupp. Figura Colour Shaper egner seg for både maling, pasteller og forming. De er enkle å rengjøre med vann eller løsemidler, og akrylmaling og lim kan skrelles av når det er tørt.

  Silikonpensler - Flate
  Pensler i silikon med flate silikonflater for forming og strukturering. Noen ganger trenger man en pensel som fungerer omtrent som en malekniv. En silikonpensel gir jevne utdragninger av malingen og fungerer som en myk skrape på lerretet. Spennende former og teksturer skapes ved bruk av forskjellig vinkel, trykk og bredde på "penselen". Finnes i beddene 25, 37 og 50mm.

  Maleruller i skumgummi
  Spesielt egnet for akrylmaling, men også egnet for å lage våte bakgrunner med akvarell eller flytende farger som akvarell eller airbrushfarger. Tegnesenteret leverer ruller som gir ulike mønstre og jevne flate pårullinger av farge. Våre flate skumgummiruller har bredde 25mm og 10,5cm. Prøv også spennende ruller med tverrstriper og ruter.

  Natursvamp
  Vi distribuerer gresk natursvamp i høyeste kvalitet. Våre svamper er spesielt sammensatt i sett med ulike størrelser beregnet på akvarell og akrylmaling. Svampene holder godt på form og konsistens og holder formen etter rengjøring i såpevann. Tilgjengelig i ulike assorterte sett.

  Gummiskrape
  Maleverktøy i gummi, spesielt egnet for akrylmaling. Gir ulike effekter på alle kanter.

  Artliner applicator/spiss
  Tom beholder med tynn tegnespiss i metall for detaljerte linjer. Artliner finnes i 0,9 og 1,2 mm og hjelper deg med presis påføring avmalingen. Den kan brukes sammen med blant annet akryl, gouache, akvarell og tusjblekk.


  Gå til andre maleverktøy i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert